Sök Meny
Såld

Varberg / Veddige / Strängvägen 16

I ett lugnt villaområde i Veddige finns detta välskötta boende om 95 kvm/105 kvm källare (byggår 1963). På orten finns tillgång till både service, skola (F-9) och vårdcentral. Här är ett aktivt föreningsliv för både barn och ungdom. Huset består av tre sovrum, kök och vardagsrum och en källare med gott om plats för förvaring och möjligheter för den som vill. En lättskött och plan trädgårdstomt för umgänge med familj och vänner. Välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Varberg / Veddige
Strängvägen 16
Slutpris: 1 420 000 kr
Boarea/biarea: 92/105 kvm
Driftkostnad: 26 308 kr/år
Tomtarea: 1 204 kvm
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-08-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Halland / Veddige / Strängvägen