Okome-Backagård 223

Okome-Backagård 223

Slutpris

6 200 000 kr


Okome— Vessigebro— Falkenberg

Okome-Backagård 223


Slutpris
6 200 000 kr

Okome— Vessigebro— Falkenberg

Något helt unikt

Den här möjligheten får ni bara inte missa! Nu erbjuds ett unikt hus i en lugn och härlig miljö med utsikt över Ätraforsdammen. Här möts man av vackra halländska vidder och ett underbart inland där närmsta granne är en hästgård.

Stenhuset, med grunden från år 1900, inramas av en vacker stengärdesgård och ni välkomnas av en infart med egen planterad rondell. Under 2000-talet, då resten av huset färdigställdes har man låtit stengrunden sätta karaktären för hela fastigheten. Huset består av två våningsplan där entrén nås från framsidan med entréhall, tre sovrum, varav ett i vinkel med öppen spis, stort badrum med dusch och bubbelbad och en separat tvättstuga med intilliggande förråd och pannrum.

En pampig ektrappa tar dig upp till andra våningen som även nås från baksidan av huset genom köksingången. Här uppe möts man av ett mäktigt allrum och kök i öppen planlösning – öppet upp till nock med synliga bjälkar, helkaklat badrum med dusch, allrum/sovrum och klädkammare. Utgångar till både terrass, balkong och veranda!

Huset omgärdas av en generös tomt med fina planteringar, växthus, mat/vinkällare och ett dubbelgarage. Stora härliga gräsytor sköts med åkgräsklippare (som såklart ingår i köpet).

Känner ni för att flytta in med den lilla väskan så går även det bra, då säljarna erbjuder möjligheten att överta all inredning till ett mycket förmånligt pris.

I huset har ni alla moderniteter och möjligheter till arbete på distans. Fiber installerades 2018 och bergvärme 2019.

Här har inget lämnats åt slumpen, det här måste ni helt enkelt uppleva på plats!

Välkommen att boka visning!


Boarea/biarea
283/37 kvm
Driftkostnad
31 250 kr/år
Tomtarea
4 277 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-10-19

Mäklarhuset Falkenberg

Denna villa på okome-backagård såldes av oss 2020-10-19. Se alla våra försäljningar i Vessigebro samt även på okome-backagård.

Boka värdering

Johanna Knutsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, tyska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.