Björnen Räven 26 E / Björnen / Åre

Exklusiv toppvåning i Björnen, Räven!

Slutpris
4 900 000 kr
Boarea/biarea
78/26 kvm
Avgift
3 549 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-04-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Björnen Räven såldes av oss 2019-04-02. Se alla våra försäljningar i Åre samt även på Björnen Räven

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björnen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna nyproducerade och exklusiva toppvåning med loft i trivsamma Björnen, Räven på totalt 104 m²! Förmodligen områdets exklusivaste våning med Björnens bästa utsikt över fjällvärlden och Åredalen samt det bästa ski in - ski out läget! Exklusiv, modern våning med fina ytskikt, stora fönster, högt i tak och påkostade materialval! Väggarna pryds av fin betsad träpanel från Norsk Limtre och på golven ligger 1-stavs ekparkett från Boen! Två badrum med kaklade väggar i mönster av marmor och klinkergolv i ljusgrå ton. Spotlights, downlights, eluttag samt strömbrytare i svart utförande från ELKO+.

Våningen har tre sovrum, loft, hall, kök och allrum i öppen planlösning och öppet i nock, två badrum varav det ena med badkar och bastu, stort förråd och en stor balkong om ca 20 m² med oslagbar utsikt och många soltimmar!

Vattenburen golvvärme i alla rum!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.