Tegefjäll Mellanalpen 14 A / Tegefjäll / Åre / Nyproduktion

Sista lägenheten!

Slutpris
1 995 000 kr
Boarea
56 kvm
Avgift
2 719 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-10-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på tegefjäll mellanalpen såldes av oss 2018-10-25. Se alla våra försäljningar i Åre samt även på tegefjäll mellanalpen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tegefjäll är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle att köpa den sista nyproducerade lägenheten! Njut av makalösa solnedgångar, vy över Åreskutan och Renfjället, gott om utrymme och ett alldeles perfekt läge i Tegefjäll, bara minuter från backarna och den härliga åkningen!

Samma höga standard som tidigare etapp, det vill säga ekparkett i kök/vardagsrum samt sovrum, grått klinkergolv i badrum och entré. Härlig golvvärme i alla rum! Här finns allt för att förgylla din vistelse i Åre, Tegefjäll.

Den sista lägenheten är 58 m² och innehåller allrum och kök i öppen planlösning, tre sovrum samt badrum med bastu. I badrummet är det förberett för tvättpelare.

Pris 1 995 000 :-
Preliminär avgift ca 2600 :-

I föreningen finns det tio lägenheter fördelat på två hus.
Nio av tio lägenheter är reserverade.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration