Tegefjäll Mellanalpen 3A / Tegefjäll / Åre

Braskamin, bastu och stor balkong!

Slutpris
1 875 000 kr
Boarea
90 kvm
Avgift
4 588 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tegefjäll Mellanalpen såldes av oss 2019-09-27. Se alla våra försäljningar i Åre samt även på Tegefjäll Mellanalpen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tegefjäll är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stor och rymlig lägenhet i populära Tegefjäll, Mellanalpen! 90 välplanerade kvadratmetrar med braskamin och en stor balkong i söderläge. Perfekt för den större familjen då Tegefjäll är ett barnvänligt och populärt område med liften och slalombacken intill. Skidbussen som avgår från morgon till kväll tar dig snabbt in till centrala Åre. I Tegefjäll finns även en mysig restaurang, minilivs och Skistarshop.

Lägenheten har 3 sovrum med totalt 10 bäddar, kök/allrum i öppen och social planlösning samt badrum med bastu. Tre utgångar till den stora balkongen i söderläge med utsikt över Renfjället.

Lägenheten säljs med möbler & inventarier förutom personliga tillhörigheter. Lägenheten ligger ej på något uthyrningsavtal! Juridisk person tillåts som köpare!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration