Västra Berge 721

Västra Berge 721

Slutpris

15 000 000 kr


Berge/Ullån— Åre

Västra Berge 721


Slutpris
15 000 000 kr

Berge/Ullån— Åre

Gårdsidyll på "landet"!

Nu finns chansen att bli ägare av denna vackra lantbruksegendom med potential belägen ca 2 km västerut från Åre by. Här finner du ett bostadshus om 130+80 kvadrat innehållande bland annat stort härligt allrum med öppen spis, kök och matplats. Fyra sovrum, badrum, separat wc i entréplan. Hel källare med stora förrådsutrymmen, ett sovrum, pannrum med utgång till trädgården och matkällare. Härtill finns även en stor och fin solaltan med en milsvid utsikt över Åresjön, Renfjället och mot Åre by. På gården står också ett litet timrat härbre och en lada.

Bostadshuset består av en timmerstomme från år 1905. Huset fick sitt nuvarande utseende år 1986 då bl.a källaren byggdes till. I anslutning till källaren finns en mindre carport med plats för en bil. Köket totalrenoverades år 2015, och år 2019 fick hall och toalett nya ytskikt.

Tomten börjar norr om E14 och sträcker sig ner till Åresjön där man även har fiskerätt. Dessutom ingår ett större markområde beläget på Mullfjället. Fastigheten är delägare i samfälligheten Åreskutan vilket varje år ger utdelning efter andelstal.

Fastigheten är besiktad och försäkrad mot dolda fel i 10 år genom ett s.k. skyddat köp. Under fliken dokument och länkar på Mäklarhusets hemsida återfinns besiktningsprotokoll, energideklaration, kartor m.m.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
140/70 kvm
Driftkostnad
48 487 kr/år
Tomtarea
133.8044 ha
Rum
5 rum (4 sovrum)
Fastigh.bet
ÅRE ÅRE-BERGE 2:18
Objekttyp
Gård
Såld
2020-07-27

Mäklarhuset Åre

Denna gård på Västra Berge såldes av oss 2020-07-27. Se alla våra försäljningar i Åre samt även på Västra Berge.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.