Ladugårdssvängen 12 Lgh I

Ladugårdssvängen 12 Lgh I

Slutpris

5 495 000 kr


Ramundberget— Bruksvallarna— Härjedalen

Ladugårdssvängen 12 Lgh I


Slutpris
5 495 000 kr

Ramundberget— Bruksvallarna— Härjedalen

Exklusivt premiumboende för hela familjen precis vid skidbacken i populära Ramundfjället!

Nu har du chansen att förverkliga en av dina drömmar! Här har du möjligheten att förvärva en fantastisk bostad med en lägenhetsyta om 166 kvm och med en exklusiv och påkostad standard precis vid skidbacken i oslagbara Ramundberget. Här ryms hela familjen i ett boende med totalt femton sovplatser fördelade på sex sovrum och tre våningsplan. Kök/matplats/vardagsrum med öppen planlösning, braskamin och balkong. Tre badrum med dusch varav två av dem även har bastu. En separat wc samt allrum/tv-rum på nedre plan. Bostaden har även en separat groventré med torkskåp och gott om plats för skidutrustning och i anslutning till denna finns även en egen vallabod/skidförråd med ytterligare ett torkskåp. Alla möbler och husgeråd ingår i köpet - här är det bara att flytta direkt in och börja njuta av lugnet.

De välbyggda husen är gjorda av lösvirke och har permanentboendestandard med vattenburen golvvärme på samtliga plan, en påkostad inredning och ett fantastiskt läge med ski-in/ski-out samt med gångavstånd till bland annat Fjällgården, skiduthyrning, restauranger, pool, gym och lanthandel. I Ramundberget finns det något att sysselsätta sig med året runt, utöver flertalet vinteraktiviteter finns även en rad sommarnöjen såsom vandring, cykling mm. Här finns allt man behöver utan att behöva lämna byn.

I månadsavgiften ingår värme, vatten, WiFi, förråd, p-plats, tillgång till vallabod samt föreningens gemensamma kostnader för sophämtning, snöskottning mm. Dessutom finns goda potentiella hyresintäkter för den som önskar hyra ut sin bostad under delar av året.

Välkommen till fjälldrömmen Ramundberget - Vägs ände!


Avgift
6 046 kr/mån
Rum
8 rum (6 sovrum)
Såld
2020-01-10

Mäklarhuset Varberg

Denna lägenhet på Ladugårdssvängen såldes av oss 2020-01-10. Se alla våra försäljningar i Bruksvallarna samt även på Ladugårdssvängen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.