Soludden 115 / Rossbol / Brunflo / Östersund

Välkommen till Soludden 115

Slutpris
650 000 kr
Boarea
54 kvm
Driftkostnad
3 100 kr/år
Tomtarea
1 152 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2018-07-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Soludden såldes av oss 2018-07-12. Se alla våra försäljningar i Brunflo samt även på Soludden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rossbol är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till Soludden 115 och till detta inbjudande fritidshus. Ursprungligen uppförd under slutet av 1960-talet och därefter tillbyggd och förädlad på ett modernt och funktionellt sätt. Det ca 80 m² stora huset inrymmer bland annat ett ljust och rymligt sällskapsrum, trevligt inrett kök, sovrum, dusch och wc.
Den 1152 m² stora trädgårdstomten har väl tilltagna gräsytor för utomhusaktiviteter och lekytor för barnen.
Fastigheten är också bebyggd med gäststuga på ca 36 m² som uppfördes så sent som 2010. Soluddens-fritidsområde är mycket populärt tack vare den absoluta närheten till Locknesjön (från fastigheten ca 100 meter) till badplatsen med härligt rent vatten och den badvänliga sandbotten.
Lockensjön är också känd för sitt fina fiske (röding, öring, sik och harr). Närheten till "stan" gör att det går att arbetspendla dagligen och till Brunflo med all tänkbar service och det tar det bara ca 10-15 minuter med bil.
Välkomna att lämna intresse till mäklaren!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration