Leråvägen 42B / Duved / Åre

Magiskt läge - strandtomt, fjällutsikt, badtunna och bastu!

Slutpris
3 800 000 kr
Boarea/biarea
70/37 kvm
Driftkostnad
23 334 kr/år
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-08-21
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Leråvägen såldes av oss 2019-08-21. Se alla våra försäljningar i Duved samt även på Leråvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Duved är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle att förvärva ett unikt smultronställe!

Fastigheten har ett fantastiskt, avskilt läge längs med Indalsälven i Duved, närmare fiske och vatten kommer du inte! Bostaden, vilken har en boyta om ca 70 m² och en biyta om ca 37 m², är ursprungligen uppförd 1963 samt tillbyggd 1982-87. Här finner du hall/entré, ett rymligt, arbetsvänligt kök tillsammans med gott om utrymme för mat- samt soffgrupp vilket gör det perfekt för umgänge med hela familjen eller det stora sällskapet. Öppen spis, bastu och altan med vedeldad badtunna höjer mysfaktorn tillsammans med de stora balkongdörrarna som ger dig känslan av att ha naturen inne i huset. Huset har två sovrum och ett sovloft, med totalt 8 bäddar, samt badrum och duschrum. Dessutom makalös utsikt mot Åreskutan och Indalsälven från de flesta rummen. Runt tre sidor av huset sträcker sig en stor och härlig altan om ca 50 m², vilken ger dig sol dagen lång.

Bostaden lämpar sig väl både som fritids- eller permanentboende. Här finner du avskildhet samt lugn och ro med en påtaglig närvaro från naturen. Gångavstånd till skola, dagis, mataffär, restauranger, sporthall, busshållplats, tågstation och Duved-/Tegefjälls skidsystem.

Tomten är nyligen avstyckad och är 1336 m².
Fastigheten säljs med en del möbler & inventarier förutom personliga tillhörigheter.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration