Hägra 255

Hägra 255

Slutpris

3 410 000 kr


Dvärsätt— Krokom

Hägra 255


Slutpris
3 410 000 kr

Dvärsätt— Krokom

HELRENOVERAT MED LANTLIGT LÄGE

Missa inte denna fantastiskt fina villa med lantligt läge i Hägra, Dvärsätt endast cirka 15 minuter med bil från Östersund. Sedan 2019 har huset renoverats med bla. nya fönster, nytt kök, ommålat utvändigt och nya ytskikt i stort sett överallt invändigt. Huset är modernt renoverat men med äldre charm bevarat såsom synliga takbjälkar i kök och vardagsrum samt en vacker vedspis. Här bor du i lugna lantliga omgivningar med vidsträckta vyer över ängs- och åkermark och med fina rid-, och motionsvägar runtomkring. Har du häst kan möjligheten finnas att hyra in dig på någon av de fina stallplatserna och ridhus precis i närheten. Huset har en fantastisk stor altan där solen kan avnjutas hela dagen. På den trevliga uppvuxna plana tomten med gräsmatta finns ett orangeri/växthus samt en jordkällare båda i behov av kärlek, ett dass samt en redskapsbod. Välkommen att boka dig till visning!


Boarea
106 kvm
Driftkostnad
22 660 kr/år
Tomtarea
2 662 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2021-10-29

Mäklarhuset Östersund

Denna villa på Hägra såldes av oss 2021-10-29. Se alla våra försäljningar i Dvärsätt samt även på Hägra.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.