Bällsta 190

Bällsta 190

Slutpris

3 850 000 kr


Annersia— Frösön— Östersund

Bällsta 190


Slutpris
3 850 000 kr

Annersia— Frösön— Östersund

Gård i Bällsta

Drömmer ni om en gård på landet? Möjlighet att ha djur omkring er? Barnen barfota springandes med skrattet ekande över vidderna? Nu är den här - möjligheternas gård! Gott om utrymme för både tvåbent och fyrbent familj med flera byggnader som säkerligen kan få en lite ny skepnad med hjälp av lite fantasi. Renoverat gårdshus med lantlig stil som passar perfekt både som gästhus, hobbyhus, ungdomshus, att driva verksamhet i eller varför inte för uthyrning och en extra intäkt? Bostadshuset är rymligt och välplanerat med stort kök, vardagsrum, sovrum, badrum och tvättstuga på nedre plan. Underbart stort uterum i anslutning till köket förlänger året och ger er en mysig oas med eftermiddags- och kvällssol. Övervåningen består av ett extra allrum med stor inglasad balkong och utsikt mot Storsjön och Östersund. Här uppe finns även tre sovrum, ett stort badrum med badkar och dubbelhandfat samt en rymlig klädkammare.

Ägaren har köpt till extra mark i omgångar och förutom betesmark finns även en äldre ladugård, två ligghallar, ett mindre hus som idag används som fågelhus samt ett charmigt hus från 1700-talet där säljaren påbörjat gjutning av nytt golv. Låt fantasin löpa fritt ang möjligheterna på denna fastighet.

Har jag nämnt att gården ligger endast 10 minuter från Östersund, med fritt läge, längst in efter en liten grusväg? Välkommen på visning i vackra Bällsta!


Boarea/biarea
227/27 kvm
Driftkostnad
41 433 kr/år
Tomtarea
2.2809 ha
Rum
9 rum (6 sovrum)
Fastigh.bet
Östersund Bällsta 1:9
Objekttyp
Gård
Såld
2019-06-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.