Bällsta 190 / Annersia / Frösön / Östersund

Gård i Bällsta

Slutpris
3 850 000 kr
Boarea/biarea
227/27 kvm
Driftkostnad
41 433 kr/år
Totalareal
2,2809 ha
Rum
9 rum (6 sovrum)
Fastigh.bet
Östersund Bällsta 1:9
Objekttyp
Gård
Såld
2019-06-25
Bostaden är såld!

Denna gård på Bällsta såldes av oss 2019-06-25. Se alla våra försäljningar i Frösön samt även på Bällsta

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Annersia är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Drömmer ni om en gård på landet? Möjlighet att ha djur omkring er? Barnen barfota springandes med skrattet ekande över vidderna? Nu är den här - möjligheternas gård! Gott om utrymme för både tvåbent och fyrbent familj med flera byggnader som säkerligen kan få en lite ny skepnad med hjälp av lite fantasi. Renoverat gårdshus med lantlig stil som passar perfekt både som gästhus, hobbyhus, ungdomshus, att driva verksamhet i eller varför inte för uthyrning och en extra intäkt? Bostadshuset är rymligt och välplanerat med stort kök, vardagsrum, sovrum, badrum och tvättstuga på nedre plan. Underbart stort uterum i anslutning till köket förlänger året och ger er en mysig oas med eftermiddags- och kvällssol. Övervåningen består av ett extra allrum med stor inglasad balkong och utsikt mot Storsjön och Östersund. Här uppe finns även tre sovrum, ett stort badrum med badkar och dubbelhandfat samt en rymlig klädkammare.

Ägaren har köpt till extra mark i omgångar och förutom betesmark finns även en äldre ladugård, två ligghallar, ett mindre hus som idag används som fågelhus samt ett charmigt hus från 1700-talet där säljaren påbörjat gjutning av nytt golv. Låt fantasin löpa fritt ang möjligheterna på denna fastighet.

Har jag nämnt att gården ligger endast 10 minuter från Östersund, med fritt läge, längst in efter en liten grusväg? Välkommen på visning i vackra Bällsta!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn