Fröjavägen 10E / Frösödal / Frösön / Östersund

Stor balkong med kvällssol

Slutpris
1 150 000 kr
Boarea
75,3 kvm
Avgift
4 029 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-02-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fröjavägen såldes av oss 2018-02-02. Se alla våra försäljningar i Frösön samt även på Fröjavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frösödal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tänk dig att efter en trött sommareftermiddag på jobbet få sätta sig på sin härliga balkong med ett glas vin i solen och bara njuta och varva ner tills det är dags att krypa till kojs, är inte det livskvalité och vardagslyx? Här bor man med ett perfekt läge högst uppe i huset med stor balkong mot eftermiddags-och kvällssolen. Denna lägenhet är dessutom inflyttningsredo redan från start med genomgående fräscha ytskikt, renoverat kök och mysigt badrum med kakel och klinker. Flytta in och njut utan att behöva börja ditt nya bostadskapitel med renoveringskaos. Väl omhändertagen förening med god ekonomi och där elen ingår i avgiften. Lägenheten ligger bra placerad på Frösön med busshållplats, mataffär, gym och restauranger inom några minuters gångavstånd. Välkommen till Fröjavägen 10E, en lägenhet som sätter guldkant på vardagen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration