Gudfasts Väg 12 / Valla Norra / Frösön / Östersund

Rymlig familjevilla i Valla Norra

Slutpris
3 110 000 kr
Boarea/biarea
149/51 kvm
Driftkostnad
49 693 kr/år
Totalareal
700 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2018-10-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Gudfasts Väg såldes av oss 2018-10-27. Se alla våra försäljningar i Frösön samt även på Gudfasts Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Valla Norra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till Gudfast väg och till denna perfekta familjevilla som både är rymlig och fräsch. Villan är uppförd i souterrängutförande där den ca 200 kvm stora villans bägge våningsplan har inredda bostadsutrymmen. Här erbjuds plats för många tack vare fem sovrum, två sällskapsrum, ett påkostat inrett inglasat uterum som går att nyttja större delen av året, bad och duschrum i varje våningsplan och ett ljust och rymligt kök med med praktisk tvättstuga i anslutning. Ett flertal vitala och kostsamma renoveringar är genomförda som bland annat omdränering (se mer under rubrik historik och genomförda förbättringar). Fastigheten erbjuder också ett bra läge i området på 700 kvm uppvuxen hörntomt och närhet till mountainbike/terräng cykel vägar, Valla Skolan och livsmedelsaffär som nås genom cykel och gångvägar utan att korsa trafikerade bilvägar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration