Näsvägen 6

Näsvägen 6

Slutpris

2 325 000 kr


Frösön— Östersund

Näsvägen 6


Slutpris
2 325 000 kr

Frösön— Östersund

Helrenoverad fyra med uteplats

Äntligen en fyra med härlig uteplats på Frösön! Köket är hemmets hjärta och i denna lägenhet får det uttrycket verkligen komma till sin rätt. Köket andas lust och välmående med generösa ytor för matlagning och en social planlösning med köksö och arbetsbänkar i massiv ek. Tilltänkt och planerat in i minsta detalj för matälskaren och den stora familjen med gott om förvaring bakom stilrena luckor som gifter sig perfekt med de färger, former och materialval som återspeglas i stora delar av lägenheten.

Lägenheten har under 2018 fått sig ett rejält lyft med en ny planlösning, fräscha ytskikt och ett parkettgolv i ek som flyter genom rummen. Stort badrum med kakel och klinker där man lyxat till det lite extra med en kombinerad tvättmaskin/torktumlare för att underlätta vardagen ytterligare. Två rymliga sovrum och ett mindre sovrum som kan passa både som barnrum, kontor, gästrum eller vad man nu kan tänkas behöva.

Som pricken över i:et finns det även en egen rymlig altan i lugnt söderläge där man kan sitta med vinglaset i handen och gräset kittlandes mellan tårna och njuta av eftermiddagssolen efter en lång arbetsdag. Näsvägen ligger centralt beläget på Frösön med bara några minuters gångväg in till Östersunds centrum, badhusparken och Frösö båthamn samt med busshållplats, mataffär och restauranger runt knuten. Varmt välkommen på visning i en lägenhet som inte är någon annan lik!


Boarea
106 kvm
Avgift
4 757 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-11-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.