Nyproduktion Bydalen / Bydalen / Hallen / Åre / Nyproduktion

Nyproduktion i Bydalen

Slutpris
3 700 000 kr
Boarea/biarea
146/20 kvm
Driftkostnad
400 kr/år
Tomtarea
1 366 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-10-16
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Nyproduktion Bydalen såldes av oss 2017-10-16. Se alla våra försäljningar i Hallen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bydalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Missa inte möjligheten att förvärva ett nyproducerat hus på toppläge högt uppe på fjället med vacker utsikt över Drommen och med ski-in/ski-out möjligheter. Inte långt från huset kommer det planerade nya Wärdshuset uppföras dit man sedermera får gångavstånd. Huset uppförs med tre bra sovrum, stort badrum, gäst-wc, tvättstuga med praktisk grovingång, köksdel, sällskapsutymme med en magnifik öppen spis. Via spiraltrappa nås ett stort loft. Stor, härlig altan med solläge och utsikt över området. Allt utförs av lokal entreprenör i mycket högt materialval och genomtänkta detaljer. Tidigt i processen kan en köpare ha möjlighet att påverka material- och färgval. Huset är under uppförande och planerat tillträde innan årsskiftet 2017/2018.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration