Röjan 505

Röjan 505

Slutpris

650 000 kr


Klövsjö— Berg

Röjan 505


Slutpris
650 000 kr

Klövsjö— Berg

Välkommen till paradiset!

Tänk att ha en liten stuga alldeles för sig själv, utan vatten och utan el. Där man får elda i kaminen och basta i en vedeldad bastu och sedan doppa sig i ån som flyter förbi alldeles intill stugan och bara ta det lugnt. Den här har allt det där och lite till. Den har ett enda rum och är fint renoverad. Här finns en kamin förstås och vid den fina köksbänken, gjord av gamla golvplank, lagar du mat på gasolplatta. Nuvarande ägare har timrat en genuin, vedeldad bastu och från bastun går du en vacker stentrappa ned till Röjån för ett dopp. Vid ån finns också en mysig grillplats.

På tomten finns även en gäststuga, en vedbod, ett kallförråd och ett dass. Vatten tar man från ån. Stugan ligger längs en väg som är stängd med en bom så här är ingen trafik att tala om. På vintern plogas inte vägen fram till denna stuga. Då är det skoter eller längdskidor som gäller. Det kan säkert gå att få till plogning om man hittar någon med traktor och är beredd att ta kostnaden. En enkel stuga, en lugn oas, en paus vid kanten av en å kan nu bli ditt! Visning på förfrågan. Kontakta oss för en tid.


Driftkostnad
1 757 kr/år
Tomtarea
500 kvm
Rum
1 rum
Såld
2020-08-28

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på Röjan såldes av oss 2020-08-28. Se alla våra försäljningar i Klövsjö samt även på Röjan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.