Sök Meny
Såld

Krokom - Rödön / Rödögården 566

Sjönära läge på Rödön

Missa inte detta tillfälle att förvärva ett mycket trevligt hus med sjönära läge på Rödön! Huset har en ljus, öppen planlösning och tak upp till nock vilket skapar en härlig rymd och rejält med ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Från huset har man en fin utsikt mot vattnet och fjällen. Två sovrum på entréplanet och en trappa upp ligger vardagsrummet. Altanen är rejält tilltagen och har plats för både solstolarna och utemöblerna. Nere vid vattnet har man via gemensamhetsanläggning rätt att dra upp sin båt. Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Krokom / Rödön
Rödögården 566
Slutpris: 2 950 000 kr
Boarea/biarea: 97/6 kvm
Driftkostnad: 29 681 kr/år
Tomtarea: 1462 kvm
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Såld: 2017-07-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Jämtland / Krokom / Rödögården