Stenstigen 10C

Stenstigen 10C

Slutpris

6 700 000 kr


Karlslund— Östersund

Stenstigen 10C


Slutpris
6 700 000 kr

Karlslund— Östersund

Unik villa i hjärtat av Karlslund - Stenstigen 10C

Intill den anrika Karlslunds gård uppenbarar sig denna unika treplansvilla som erbjuder på näst intill 350 m² med härliga sällskapsutrymmen och en känsla i herrgårdsstil. Den ståtliga villan ritades av den kände arkitekten Jörgen Grönvik och ligger mitt i hjärtat av Karlslund med både grannar och ändå avskilt.

Med de väl tilltagna sällskapsrummen på mellanvåningen finns plats för bjudningar för släkt och vänner. Samtidigt finns det goda utrymmen för avskildhet på över- och undervåningen. Stor balkong/altan som vetter mot väster och det finns en uteplats för morgonfikat utanför köket. Tomten är väl tilltagen och det finns både träd och bärbuskar.

Ett perfekt hus för er som söker ett stort och bekvämt villaägande i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till skolor, parker, skog samt fritids- och sportanläggningar. Det är även gångavstånd till stans centrum. Till huset hör en garagebyggnad om tre garage där du har två garage som tillhör fastigheten.


Boarea/biarea
347/36 kvm
Driftkostnad
62 450 kr/år
Tomtarea
1 418 kvm
Rum
8 rum (4-5 sovrum)
Såld
2022-11-14

Mäklarhuset Östersund

Denna villa på Stenstigen såldes av oss 2022-11-14. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Stenstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.