Gråsparvvägen 1 / Östersund / Nyproduktion

Parhus med hög standard

Slutpris
3 365 000 kr
Boarea
122 kvm
Tomtarea
619 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-09-04
Bostaden är såld!

Denna parhus på Gråsparvvägen såldes av oss 2018-09-04. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Gråsparvvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gråsparvvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Passa på att knipa det sista parhuset av denna populära modell!! JUST NU KAMPANJ - SÄLJAREN BJUDER PÅ FÖRSTA ÅRETS DRIFTSKOSTNADER (30 000 kr) Här kan barnen springa fritt och säkert mellan gårdarna medan ni föräldrar njuter med ett glas vin på uteplatsen med ett soligt söderläge. Hörntomt med smart planerat boende som inrymmer hela fyra sovrum på övre plan och lämnar utrymme för umgänge med en öppen planlösning på nedervåningen. En stor del av charmen med att bo i Brittsbo är det härliga läget. Här kan du ta en promenad ner till Storsjön och njuta av ett härligt dopp - lika lätt som du tar bussen in till nöjet i centrala Östersund. Och du, du behöver faktiskt inte ens ta bussen. Det går välplanerade gång- och cykelvägar från Brittsbo de fem kilometerna in till centrum. Så det där med vardagsmotion - ja det blir lätt som en plätt! Nu är det dags att flytta - Välkommen till Gråsparvvägen 1!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn