Konstapelgränd 4 / Körfältet / Östersund

Markplan med uteplats

Slutpris
760 000 kr
Boarea
44 kvm
Avgift
2 551 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
0 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-04-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Konstapelgränd såldes av oss 2019-04-10. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Konstapelgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Körfältet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Kanonetta med lättillgängligt läge i markplan och uteplats med eftermiddags- och kvällssol! Välplanerad planlösning med rymliga rum, renoverat badrum och uppfräschat kök. Inflyttningsklart utan behov att dra på snickarbrallorna direkt, utan du kan med gott samvete slänga dig i soffan och ringa efter en pizza i slutet av inflyttningsdagen istället! Körfältet ligger bra beläget med gångavstånd både till köpcentrum i Lillänge, stadskärnan och Campus. Närhet till naturen med flertalet skidspår och promenadstråk runt omkring och med mysiga innergårdar med både grillplatser, lekplatser och lusthus i föreningen. Det ska vara bekvämt att flytta - och det är det om man flyttar till Konstapelgränd 4!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration