Kopparslagargränd 1 / Lugnvik / Östersund

Toppfräsch tvåa i Lugnvik

Slutpris
995 000 kr
Boarea
61 kvm
Avgift
3 318 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 (Hiss finns)
Såld
2018-05-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kopparslagargränd såldes av oss 2018-05-17. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Kopparslagargränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lugnvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Det ska vara enkelt att flytta! Nu slipper du fundera på vilken färg det ska vara på skåpsluckorna, vilken plattsättare som är bäst eller om elektrikern har tid att komma denna månaden. Denna lägenhet är redan top notch med hög standard och väl tilltänkta detaljer. Modernt kök med snyggt hexagonkakel upp till tak och inredning som går i svart och vitt. Ekparkett som flyter som en röd tråd genom lägenheten, fräscha ytskikt, spottar i taken och en charmig trävägg som detalj i vardagsrummet. Balkong med eftermiddags- och kvällssol som renoveras för att både bli större och glasas in kommer bli ett perfekt extrarum att utnyttja från tidig vår till sen höst. Lugnvik utvecklas och har nyligen fått både ICA och expresscykelväg in till Östersund. Här finns även förskola, skola och busshållplatser inom gångavstånd. Gillar man naturen så finns Storsjön och elljusspår endast en kort promenad bort. Välkommen till Lugnvik och en kanonlägenhet på Kopparslagargränd 1!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration