Krondikesvägen 48A

Krondikesvägen 48A

Slutpris

1 700 000 kr


Blomängen— Östersund

Krondikesvägen 48A


Slutpris
1 700 000 kr

Blomängen— Östersund

Välkommen till Krondikesvägen 48A

Varmt välkommen till Blomängen och till denna fem rums våning. Belägen på första våningsplanet, en halvtrappa upp (endast 14 trappsteg) som erbjuder ett lättsamt och mycket bekvämt boende. Den ca 100 m² stora våningen inrymmer fyra ljusa, rymliga sovrum. En generöst tilltagen balkong i anslutning till sällskapsrummet. Fräscht och trevligt inrett kök. Badrum och separat wc. En genomgående välskött förening med stabil ekonomi där hushållselen ingår i månadsavgiften. Absolut närhet till Tegeplan med all tänkbar service som bland annat mataffär, pressbyrå, restaurang, café, gym, frisör, specialbutik för husdjur. Flertalet skolor inom närområdet och till stadskärnan är det promenadavstånd.


Boarea
99 kvm
Avgift
4 786 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
Första våningsplanet en halvtrappa upp (Hiss finns ej)
Såld
2016-05-25

Mäklarhuset Östersund

Denna lägenhet på Krondikesvägen såldes av oss 2016-05-25. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Krondikesvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.