Krondikesvägen 32A / Tegelplan / Östersund

Ljus och fin 2:a med solig balkong

Slutpris
900 000 kr
Boarea
57 kvm
Avgift
3 097 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Krondikesvägen såldes av oss 2019-08-02. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Krondikesvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tegelplan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna delvis renoverade lägenhet med fräscha ytskikt vid populära Tegelplan och Blå Center. Lägenheten ligger en halvtrappa upp med balkong i soligt sydvästläge mot innergården med grönområden och lekplats. Från hallen når ni bostadens samtliga rum vardagsrum med balkong, sovrum med inbyggda garderober, charmigt originalkök med plats för mindre matgrupp samt ljust badrum med fönster. Med närhet till det mesta bor ni bekvämt på Tegelplan och dess utbud av matvaruaffär, snabbmatställe och café. Här är det gångavstånd till såväl campus, stadskärnan och motionsområden.
Välkomna att boka er till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration