Krondikesvägen 32A / Tegelplan / Östersund

Ljus och fin 2:a med solig balkong

Slutpris
900 000 kr
Boarea
57 kvm
Avgift
3 097 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Krondikesvägen såldes av oss 2019-08-02. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Krondikesvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tegelplan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna delvis renoverade lägenhet med fräscha ytskikt vid populära Tegelplan och Blå Center. Lägenheten ligger en halvtrappa upp med balkong i soligt sydvästläge mot innergården med grönområden och lekplats. Från hallen når ni bostadens samtliga rum vardagsrum med balkong, sovrum med inbyggda garderober, charmigt originalkök med plats för mindre matgrupp samt ljust badrum med fönster. Med närhet till det mesta bor ni bekvämt på Tegelplan och dess utbud av matvaruaffär, snabbmatställe och café. Här är det gångavstånd till såväl campus, stadskärnan och motionsområden.
Välkomna att boka er till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Tegelplan

Runt Tegelplan finns en mix av villakvarter, flerbostadshus, grönområden och småföretagare. Nära till allt vad staden har att erbjuda, men ändå finns det mesta i närområdet som är lite lugnare än stadskärnan.

Nöje

I området Blå center finns en kvarters restaurang, Ica affär, gym, frisör och ett café m.m.

Fritid

I området Marielund ligger stans travbana och även det populära Storsjöbadet. På Fridgårdsparken i närheten av Parkskolan, finns skateboardramp, frisbeegolfbana, fotbollsplan med mera. Bredvid Storsjöbadet ligger OSD som brukar ha konserter och andra evenemang såsom danskvällar med populära dansband.

Kommunikation

Härifrån går busslinjerna 1, 4 och 8.

Skolor

I området finns fyra kommunala förskolor och två kommunala grundskolor, Parkskolan för årskurs 6 till 9 och Fagervallsskolan till årskurs 5. I närområdet finns även Odenslundsskolan och Körfältskolan med klasserna 1-5. Ca 10 minuter bort ligger Mittuniversitetet.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.