Odenbacken 10 / Odensvik / Östersund

Välkommen till Odenbacken 10

Slutpris
4 500 000 kr
Boarea
110 kvm
Driftkostnad
27 500 kr/år
Tomtarea
941 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2017-10-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Odenbacken såldes av oss 2017-10-25. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Odenbacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Odensvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till Odenbacken som erbjuder ett lugnt, ogenerat läge i Odensviks villaområde på 940 m² välplanerad trädgårdstomt med vackra och påkostade planteringar och som gränsar mot skogsområde. Närhet till Storsjöns strand och till Minnesgärdets fina rekreations och strövområden. Ett flertal livsmedelsbutiker ligger i närområdet och till stadskärnan tar det ca 5 minuter med bil. Villan är arkitektritad och uppfördes under mitten av 1960-talet . Runt millennieskiftet och därefter har det genomförts en omfattande renovering och tillbyggnation. Så sent som 2016 genomfördes en omfattande renovering då vardagsrummet och köket helrenoverades och byggdes om. Väggar mellan kök och sällskapsrummet togs bort och därigenom skapades en ljus och öppen enhet på ca 55 m². Köket fick en ny påkostad inredning från Epoq kök i vit högglans, nya vitvaror med hög standard, ett nytt enhetligt ekparkettgolv, nya vitmålade takplattor med inbyggda spotlights och här lagar du mat på hög nivå och hämtar dina örter och råvaror från den egna trädgården.
En fantastisk "vinterträdgård" för året runt bruk med generösa fönsterpartier uppfördes 2010. Spa-avdelning med relaxrum, toalett, dusch, bastu och bubbelbad skapades 2005. Nytt yttertak på både villan och garaget, omdränerad och tilläggsisolerad grund, omfattande förbättringar som terrassering av trädgården med spegeldamm och vattenfall, stenlagd uteplats under tak med murad grill. 2007 installerades en bergvärmeanläggning som bidrar till fördelaktiga driftkostnader.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration