Odensängsvägen 12B / Odenslund / Östersund

Tilltalande 2:a med hiss!

Slutpris
975 000 kr
Boarea
63 kvm
Avgift
3 569 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2019-11-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Odensängsvägen såldes av oss 2019-11-21. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Odensängsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Odenslund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vill ni flytta in i en tilltalande 2:a med renoverat kök, HISS och balkong i högt, soligt läge med sjöutsikt? Då kanske detta är något för dig/er! Lägenheten är väldisponerad med charmigt snedtak eftersom lägenheten ligger högst upp i huset.
Belägen i populära Odenslund med gångavstånd till det mesta såsom mataffärer, caféer, restauranger, stadskärnan, universitet och fina strövområden. Bra bussförbindelser.

Varmt Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.