Rådhusgatan 49b

Rådhusgatan 49b

Slutpris

1 150 000 kr


Centralt— Östersund

Rådhusgatan 49b


Slutpris
1 150 000 kr

Centralt— Östersund

Charmig 2:a med brädgolv och högt i tak i centrala stan!

Med centralt och mycket fördelaktigt läge ett stenkast från stadskärnan finner ni här en härligt ljus och charmig 2:a i stabil förening. Lägenheten är belägen högst upp i huset på tredje våningen med tillgång till gemensam balkong via trapphuset. Stora, klassiska fönster med djupa fönsternischer ger ett härligt ljusinsläpp och tillsammans med den väl tilltagna takhöjden, de fantastiska trägolven och de ljusa väggarna erbjuder denna lägenhet en underbar miljö att trivas i. Här finns en otroligt mysig innergård för sköna sommardagar och inte minst sommarkvällar dessutom finns i bostadens närhet två gröna parker Södertorg och Österängsparken, där ni kan njuta av en picknick i gröngräset med vänner och familj.


Boarea
54 kvm
Avgift
2 826 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-04

Mäklarhuset Östersund

Denna lägenhet på Rådhusgatan såldes av oss 2019-10-04. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Rådhusgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.