G:5 Rosengränd 10

G:5 Rosengränd 10

Slutpris

760 000 kr


Odensala— Östersund

G:5 Rosengränd 10


Slutpris
760 000 kr

Odensala— Östersund

Kolonistuga i toppskick med utsikt över Storsjön

På solig hörntomt finner ni denna mysiga kolonistuga. Här kan ni njuta av sommarens lata dagar i er alldeles egna odlingsoas.
Nu finns tillfället att förverkliga drömmen om ett lantställe.
Med stor glädje förmedlar vi nu denna unika och genomgående välrenoverade kolonistuga med sjönära läge i Odensala,
Här finns allt du kan tänkas behöva plus lite till. Stugan är belägen på en underbar trädgårdstomt om 350 kvm som ger bra plats till gemenskap och rekreation. Här har du möjlighet att lämna vardagsrutinerna bakom dig och ta dagen som den kommer.

Här erbjuds dels en påkostad, varmbonad huvudstuga som totalrenoverats löpande under nuvarande ägares varsamma hand. Hög standard och genomtänkta materialval där inget har lämnats åt slumpen.
Därutöver finns även en friggebod i mycket gott skick på tomten. Denna används idag som gäststuga.
Här kan man njuta av sommaren och förverkliga sina odlingsdrömmar. Få en välbehövlig vila på någon av de uteplatserna som finns här idag, med utsikt över Storsjön.

Här välkomnas du in i en rymlig hall med plats för avhängning, klinker och golvvärme. Direkt till höger når du stugans badrum, kakel, klinker och golvvärme. Med dusch, handfat och wc. Rakt fram har du allrummet med köksdelen som renoverades 2020, induktionshäll, inbyggnadsugn, fläkt och kombinerad kyl/frys. Här ifrån tar du dig ut till det inglasade uterummet.

På koloniträdgårdsföreningen Oden finns en boulebana, gemensamma parkeringsplatser och ett servicehus med dusch och toalett.
Vattnet kopplas på tidigast 1/5 - avstängning tidigast 1/10. Under oktober - april så är servicehuset öppet med enbart en toalett.
Tänk på att du måste vara folkbokförd i Östersunds kommun för att kunna överta avtalet.
Området är fint och lugnt med närhet till fina vandringsleder och badmöjligheter. I närheten ligger även en handelsträdgård och livsmedelsaffär. Östersunds centrum nås med cykel på ca 15 minuter och nära området finns även goda bussförbindelser mot centrum.

Obs! Till stuga på kolonilott kan du inte ansöka om bolån, då kolonilotter står på ofri grunden. För att köpa kolonilott så kan du utöka ditt bolån sen tidigare eller ansöka om privatlån.


Boarea
20 kvm
Driftkostnad
11 620 kr/år
Rum
1 rum
Såld
2021-05-27

Mäklarhuset Östersund

Denna fritidshus på G: såldes av oss 2021-05-27. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på G:.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.