Skolgatan 31a

Skolgatan 31a

Slutpris

2 150 000 kr


Odenslund— Östersund

Skolgatan 31a


Slutpris
2 150 000 kr

Odenslund— Östersund

Hemtrevlig och väldisponerad 4:a med attraktivt och lugnt läge

Nu finns snart denna toppenlägenhet på Skolgatan 31 A ute till försäljning. Belägen i omtyckta och populära BRF Rödstjärten.
Lugnt läge i trivsamma Odenslund med en härlig innergård som lockar till såväl aktiviteter och mysiga grillkvällar med vänner och familj.

Föreningen arbetar nu med att eventuellt glasa in och bygga ut alla balkonger. Här får du en låg månadsavgift med kabel-tv och internet som ingår.
Inom föreningen finns också för medlemmarna en festlokal/möteslokal, ett övernattningsrum, två gemensamma tvättstugor och till lägenheten hör två förråd.

Denna fina och hemtrevliga gavellägenhet på 4 rum och kök har genomgått stora renoveringar de senaste åren.
De 86,5 kvm är fördelade på en ljus hall med gott om plats för ytterkläder. Tre sovrum i bra storlek. Mellan två av sovrummet finns en praktisk klädkammare.
Ett härligt renoverat kök i retrostil i gråblå ton. Lutande överskåp och släta skjutdörrar med långt grepp i trä. Släta underskåp och lådor med snäpphandtag i krom och retrohandtag i trä.
Renoverat badrum med kakel, klinker och ett badkar i generös storlek. En gästtoalett med det lilla extra, kakel från golv till tak och klinker på golvet.
Ljust vardagsrum med fönster från två väderstreck och med plats för både soffa och matbord. Här ifrån tar du dig ut på balkongen i fritt och insynsskyddat läge.

Gångavstånd till Tegelplans centrum med matbutik, restaurang och café. Närhet till skola, förskola och Mittuniversitetet.
Bra gång- och cykelvägar till Östersunds stadskärna.

Varmt välkommen med intresseanmälan redan idag!


Boarea
86.5 kvm
Avgift
4 024 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)

Mäklarhuset Östersund

Denna lägenhet på Skolgatan såldes av oss 2022-05-03. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Skolgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.