Tångvägen 32

Tångvägen 32

Slutpris

2 700 000 kr


Odensala— Östersund

Tångvägen 32


Slutpris
2 700 000 kr

Odensala— Östersund

STOR VILLA I BARNVÄNLIGA ODENSALA

Varmt Välkommen till Tångvägen 32 och detta stora och hemtrevliga kedjehus om ca 156 kvm i barnvänliga Odensala. I den här bostaden finns det gott om såväl förvaringsutrymmen som sociala ytor. Den rätta känslan infinner sig redan i hallen.

Det som framför allt sticker ut i detta hus är vardagsrummet som är öppet, socialt och mysigt med sin värmande kamin, huset erbjuder gott om sovplatser med hela sex sovrum, köket är funktionellt och upplevs hemtrevligt med bra förvaringsmöjligheter, köksö och plats för matbord och stolar.
Njut av solens alla timmar i uterummet eller på den lummiga insynsskyddade tomten med friggebod. Huset står på en lättskött, barnvänlig och lummig hörntomt med uthus.

Här finns allt ni önskar för ett praktiskt boende i ett lugnt område med närhet till härliga naturområden med elljusspår som vintertid nyttjas som skidspår, området kring Lillsjön med fina promenadstråk, grillplatser och badplats samt spännande skogsområden för de små att upptäcka. Nära till skola och flera förskolor/dagis gör att barnens kompisar aldrig är mer än en promenad eller cykeltur bort. Samtidigt så bor ni inte långt ifrån centrum så ni kan ni känna att ni kan vara spontan i vardagen.

Varmt Välkomna att höra av er!


Boarea
156 kvm
Driftkostnad
28 145 kr/år
Tomtarea
556 kvm
Rum
7 rum (6 sovrum)
Såld
2020-05-06

Mäklarhuset Östersund

Denna villa på Tångvägen såldes av oss 2020-05-06. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Tångvägen.

Boka värdering

Emma Kristina Nilsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.