Böle 136

Böle 136

Slutpris

925 000 kr


Böle— Rätan— Berg

Böle 136


Slutpris
925 000 kr

Böle— Rätan— Berg

Härlig gård

I fina Böle, med utsikt över vidderna och Klövsjös skidområde, tronar den här charmiga gården. Här finns allt en gård bör ha; ett trivsamt boningshus, en bagarstuga där man idag samlas för att grädda och äta smaskiga pizzor, två riktigt gamla, fina timmerlador med vackra trägolv, en ladugårdsbyggnad, en nybyggd, vedeldad bastu "with a view" och en bit mark som består av 2 ha åkermark och 2 ha skog. Ladugården och timmerladorna används som förråd idag men timmerladorna har absolut potential att förvandlas till något annat. Boningshuset består av kök, sal, kammare, badrum, två sovrum och en möblerbar hall på övre plan. Nuvarande ägare har smakfull renoverat originalfönster som fått behålla sitt munblåsta glas och sin karaktär. Likaså har köket renoverats i gammal stil medan badrummet har gjorts modernt och funktionellt. Gården känns genuin och personlig och ligger i lantlig miljö, ändå är det bara 10 min med bil till Klövsjös skidområde och några minuter till så är du på Vemdalsskalet. Och även om hela gården är som en karamell verkar bastun och bagarstugan vara de mest efterfrågade utrymmena bland vänner och bekanta!
Förvärvstillstånd krävs vid köp av fastigheten.


Boarea
74 kvm
Driftkostnad
24 321 kr/år
Tomtarea
4.4295 ha
Rum
4 rum (2 sovrum)
Fastigh.bet
BERG BÖLE 1:105
Objekttyp
Gård
Såld
2019-10-02

Mäklarhuset Vemdalen

Denna gård på Böle såldes av oss 2019-10-02. Se alla våra försäljningar i Rätan samt även på Böle.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.