Sök Meny
Såld

Berg / Rätan / Gröngatan 6

Välskött hus

Det här är ett rejält hus från början av 60-talet. Läget, centralt i Rätansbyn, har gjort att det fungerat utmärkt som frisersalong under många år. Sedan ett antal år används huset som fritidshus och har genomgått en hel del renovering av ytskikt invändigt. Här kan man både bo permanent eller fortsätta använda det som fritidshus utan större ändringar. Huset har matkällare och förråd inomhus och från huset kan man gå direkt ut till det praktiska garaget. På baksidan finns en härlig altan och trädgården blommar fint under sommaren. Från övervåningen har man utsikt mot sjön. I Rätan finns fina bad- och fiskevatten, mataffär, skola, förskola och camping med utomhusbassänger.
Endast några mil bort har man de stora skidanläggningarna i Klövsjö och Vemdalsskalet. Till golfbanan i Klövsjö är det ca 2 mil.

Sponsrade länkar
Berg / Rätan
Gröngatan 6
Slutpris: 375 000 kr
Boarea/biarea: 84/28 kvm
Driftkostnad: 26 589 kr/år
Tomtarea: 1 225 kvm
Rum: 5 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-08-11
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Jämtland / Rätan / Gröngatan