Röjan 434 / Rätan / Berg

Slutpris
670 000 kr
Boarea
50 kvm
Driftkostnad
14 217 kr/år
Totalareal
1 505 kvm
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Såld
2018-09-26
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Röjan såldes av oss 2018-09-26. Se alla våra försäljningar i Rätan samt även på Röjan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Röjan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Är ni ute efter ett hus i fjällen men inte vill bo mitt i smeten är detta ett perfekt läge för er. Denna fastighet med två mindre hus finns beläget i Röjan, som ligger 10 minuters bilväg från Klövsjös skidområde samt 15 minuter från Vemdalsskalet. Här finns möjligheterna att njuta av fjällens alla årstider. Varför inte spela lite golf på Klövsjös fina golfbana, ta en biltur till Skalets torg med dess puls, åka till Rätansby för ett dopp i sjön eller njuta av en härlig skiddag i Klövsjös skidområde? Röjans pendlingsavstånd passar både skidåkare och den som jobbar på anläggningarna i närheten.

De två husen har ett kök, allrum, badrum och sovrum vardera. Fastigheten består även av en förrådsbyggnad, perfekt med förvaring för gräsklippare, snöslunga och skidor med mera samt en vedbod. Utöver detta finns det en välskött gräsmatta som övergår i en fin skogsdunge vid tomtgränsen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration