Röjan 434

Röjan 434

Slutpris

670 000 kr


Rätan— Berg

Röjan 434


Slutpris
670 000 kr

Rätan— Berg

Är ni ute efter ett hus i fjällen men inte vill bo mitt i smeten är detta ett perfekt läge för er. Denna fastighet med två mindre hus finns beläget i Röjan, som ligger 10 minuters bilväg från Klövsjös skidområde samt 15 minuter från Vemdalsskalet. Här finns möjligheterna att njuta av fjällens alla årstider. Varför inte spela lite golf på Klövsjös fina golfbana, ta en biltur till Skalets torg med dess puls, åka till Rätansby för ett dopp i sjön eller njuta av en härlig skiddag i Klövsjös skidområde? Röjans pendlingsavstånd passar både skidåkare och den som jobbar på anläggningarna i närheten.

De två husen har ett kök, allrum, badrum och sovrum vardera. Fastigheten består även av en förrådsbyggnad, perfekt med förvaring för gräsklippare, snöslunga och skidor med mera samt en vedbod. Utöver detta finns det en välskött gräsmatta som övergår i en fin skogsdunge vid tomtgränsen.


Boarea
50 kvm
Driftkostnad
14 217 kr/år
Tomtarea
1 505 kvm
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Såld
2018-09-26

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på Röjan såldes av oss 2018-09-26. Se alla våra försäljningar i Rätan samt även på Röjan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.