Lövbacken 7

Lövbacken 7

Slutpris

5 600 000 kr


Storlien— Åre

Lövbacken 7


Slutpris
5 600 000 kr

Storlien— Åre

På toppen av Lövbacken i Storlien!

Så mycket bättre läge än detta kan man inte få i själva Storlien. Högst upp på Lövbacken, med enskilt läge, ski out och bedårande utsikt i alla väderstreck. Här har du en smart planerad fjällvilla från Överbygg, som har allt! Entré med plats för kläder och en praktisk groventré med tvättpelare, varmvattenberedare, toalett och förberett för en dusch om man önskar. Direkt när man kommer in i själva stugan så möts man av en Contura braskamin, som ger go värme när man sitter vid det stora matbordet, som rymmer många gäster. Utgång till uteplats i väster, där du sitter helt ostört med bara de norska fjällen i blickfånget. Köket hittar du i anslutning till matplatsen och därifrån har du direkt koll på alla backar i skidcentrat. 2 sovrum samt bad med bastu i anslutning till kök och matplats. Allrummet ligger till vänster när du kommer in och här har du fönster i söder och öster, med utsikt mot bl a Getryggen och Blåhammaren. Här finner du också en vackert murad öppen spis med insats och en trappstege som leder upp till ett loft. Det här är barnens favoritlekplats, alternativt ytterligare sovutrymme. Det 3:e sovrummet ligger i anslutning till allrummet. Genomgående trä/timmer i hela huset förutom i kök/matplats/entré, där det ligger skiffer med golvvärme.
Förråd i anslutning till entrén med bl a vallabänk. På uppfarten till huset hittar du ett garage med plats för både bil och skoter.

Säljes med merparten av möblerna.


Boarea
97 kvm
Driftkostnad
23 428 kr/år
Tomtarea
1 073 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-03-22

Mäklarhuset Åre

Denna fritidshus på Lövbacken såldes av oss 2022-03-22. Se alla våra försäljningar i Storlien samt även på Lövbacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.