Kalkbruksvägen 9 / Tandsbyn / Östersund

Smart enplansvilla

Slutpris
1 260 000 kr
Boarea/biarea
141/93 kvm
Driftkostnad
46 066 kr/år
Tomtarea
1 114 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2017-12-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Kalkbruksvägen såldes av oss 2017-12-07. Se alla våra försäljningar i Tandsbyn samt även på Kalkbruksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tandsbyn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Tandsbyn och lugna Kalkbruksvägen Här har vi en enplansvilla som vet hur varje kvadratmeter skall utnyttjas. Utöver 2 badrum och öppen planlösning från kök till matplats har vi här något så ovanligt som 5 sovrum! redo att disponeras som ni önskar. Med ett vardagsrum där ni har en smidig utgång till den stora terrassen i sydostlig riktning är det som skapt för den större familjen eller helt enkelt den som har ett stort umgänge. Är ni oroad att inte alla saker får plats? Ni kan vara lugna, för förutom det förråd som finns bredvid det anslutande garaget så finns här en vind med så mycket förvaringsytor att ni har plats att organisera alla prylar ni samlat på er under årens lopp. Inget mer kaos, här kan ni få ordning och reda på alla saker och ändå ha plats över. Kom hit på visning och börja planera ert nya boende. Välkommen till Kalkbruksvägen 9, välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration