Edsåsdalen Sarvvägen 1

Edsåsdalen Sarvvägen 1

Slutpris

525 000 kr


Edsåsdalen— Undersåker— Åre

Edsåsdalen Sarvvägen 1


Slutpris
525 000 kr

Edsåsdalen— Undersåker— Åre

Tomt i natursköna Edsåsdalen!

Tillfälle för dej som vill bygga eget hus/fritidshus i fina Edsåsdalen! Nu säljs en tomt belägen bara 200 meter ifrån närmsta lift och nedfarter i Edsåsdalens skidsystem. Tomten ligger även granne med vandringsleder, skoterleder och de fina turspåren - du tar dig snabbt upp på fjället! Närhet till Hensjön, Vita Renen och Renfjället!

Tomten får bebyggas med ett bostadshus om högst 140 m² exklusive yta för balkong, altan, skärmtak m.m. Byggnaden får vara högst 6 meter högt och innehålla 2 våningar. Vind får ej inredas.
Kommunalt vatten & avlopp saknas i dagsläget men finns vid tomtgräns så det är enkelt att koppla på sig. Elanslutningen finns vid tomtgräns.

Under fliken dokument & länkar finns mer information!


Tomtarea
841 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
ÅRE DALEN 1:36
Såld
2019-09-16

Mäklarhuset Åre

Denna tomt på Edsåsdalen Sarvvägen såldes av oss 2019-09-16. Se alla våra försäljningar i Undersåker samt även på Edsåsdalen Sarvvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.