Sök Meny
Såld

Undersåker - Edsåsdalen / Edsåsdalen 674

Kanonläge mitt i backen!

Välkommen till detta optimala fritidshus med högt läge mitt i backen. Bara att spänna på sig pjäxorna och ge sig ut i pisten eller att ta på sig längdskidorna och glida ner till ett fantastiskt spårsystem för längdåkning och fjällturer. Stugan ligger 20 km från Åre med bil eller 25 min med skotern på fina skoterleder. Gedigen timmerstomme i ett plan. Storstuga med öppet i nock, braskamin. Tre sovrum, Badrum med bastu. Två WC. Gäststuga, vallabod samt skotergarage. Passar både som fritid- eller permanentbostad. Billiga driftskostnader tack vare bergvärme. Besiktat och försäkrat mot dolda fel i tio år.

Undersåker / Edsåsdalen
Edsåsdalen 674
Slutpris: 2 900 000 kr
Boarea: 98 kvm
Driftkostnad: 14 475 kr/år
Tomtarea: 1900 kvm
Rum: 4 rum, varav 3 sovrum
Såld: 2016-12-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Jämtland / Undersåker / Edsåsdalen

Andra liknande sålda bostäder

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.