Ottsjö Fjällkroken 21 / Ottsjö / Åre

Lättbyggd tomt i Ottsjö!

Slutpris
350 000 kr
Driftkostnad
1 700 kr/år
Totalareal
983 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
ÅRE OTTSJÖ 1:233
Såld
2019-03-11
Bostaden är såld!

Denna tomt på Ottsjö Fjällkroken såldes av oss 2019-03-11. Se alla våra försäljningar i Ottsjö samt även på Ottsjö Fjällkroken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ottsjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle att förvärva denna lättbyggda tomt i Ottsjö med fin utsikt över Ottsjön och fjällen!

Tomten, om 983 m², är något södersluttande och ligger på ovansidan vägen i området Fjällkroken. Anslutningspunkter för vatten, avlopp, el och fiber finns i anslutning till tomtgränsen vid vägen.
Anslutningsavgiften för V/A till samfälligheten är betald. Anslutningsavgiften för V/A till Åre kommun är 42.223:- år 2018.

Ottsjö är beläget i Södra Årefjällen. Här finns mycket vacker natur i och runt Ottsjön. Byn Ottsjö ligger på norra sidan av sjön och mitt emot reser sig det vackra Ottfjället. På södra sidan finns en härlig, långgrund sandstrand med fantastiska solnedgångar. Här finner man inloppet till Storån, som bjuder ett fantastiskt fiske. På norra sidan finns vackra platån och Språngsdalen med sommar- och vinterleder mot band annat Ytterstvallen och Hållfjället. Till Åre är det cirka 3 mil. Bara 5 km till Trillevallens skidanläggning med 8 liftar och 21 nedfarter samt 12 mil preparerade tur- och längdspår samt backrestaurangen Ripan.

Välkommen till Ottsjö - enligt många den vackraste byn i Jämtland!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration