Ottsjö 1:279 / Ottsjö / Undersåker / Åre

Tomt med svårslagen utsikt!

Slutpris
450 000 kr
Totalareal
1 180 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
ÅRE OTTSJÖ 1:279
Såld
2018-08-30
Bostaden är såld!

Denna tomt på Ottsjö 1:279 såldes av oss 2018-08-30. Se alla våra försäljningar i Undersåker

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ottsjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle att förvärva denna lättbyggda tomt mitt i Ottsjö med fantastisk utsikt över Ottsjön och fjällen!

Tomten, om 1180 m², är något södersluttande och ligger precis nedanför Ottsjöbua - den populära lanthandeln. Ett centralt men ändå avskilt läge. Utomplansbestämmelser gäller då ingen detaljplan finns för denna fastighet, bygglov har tidigare beviljats. Anslutningspunkter för vatten, avlopp, el och fiber finns i anslutning till tomtgränsen vid vägen.

Ottsjö är beläget i Södra Årefjällen. Här finns mycket vacker natur i och runt Ottsjön. Byn Ottsjö ligger på norra sidan av sjön och mitt emot reser sig det vackra Ottfjället. På södra sidan finns en härlig, långgrund sandstrand med fantastiska solnedgångar. Här finner man inloppet till Storån, som bjuder ett fantastiskt fiske. På norra sidan finns vackra platån och Språngsdalen med sommar- och vinterleder mot band annat Ytterstvallen och Hållfjället. Till Åre är det cirka 3 mil.
Välkommen till Ottsjö - enligt många den vackraste byn i Jämtland!

Kontakta mäklaren för ytterligare information.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration