Vemdalen, Vemdalsberget / Vemdalen / HÄRJEDALEN

Fantastiska tomter i Vemdalen By

Pris
495 000 kr
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
Del av Vemdalens Kyrkby 48:9 och 48:2
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse Budgivning

Här finns stora tomter med stora möjligheter! Läget på Vemdalsberget är både naturskönt och har en närmast magisk utsikt över Vemdalen och fjällen. Byggrätten tillåter en varierad bebyggelse som skulle kunna bli till en hel gårdsstruktur. Skoterleden går rakt genom området och längdspåret gränsar till tomterna. Utförsåkningen ligger endast 10-15 minuters bilväg härifrån och restauranger, matbutik, bio och butiker finns på 2 min bilavstånd, eller 10-15 min promenadavstånd. Läget passar utmärkt för såväl fritidsboende som för bofast bebyggelse.

På tomt 14 står ett gammalt, fint timmerhus och priset på tomten skiljer sig därför från de andra.

Pris tomt 14: 695 000 kr

Ett antal tomter är redan sålda och byggnationer påbörjade!

Bilder
Sponsrade länkar
Tomt 11
Placering i byn
Tomt 12
Tomtstorlekar
Visa alla 21 bilder
Fakta
Fakta
Beskrivning
Byggnadssätt
 • Byggrätt, anslutningar mm
  BYGGRÄTT
  Bostäder, största byggnadsarea är 180 kvm
  Utöver detta får tomten bebyggas med högst 60 kvm uthus/garage
  Högst två våningar- högsta byggnadshöjd 7,5 m, högsta nockhöjd 9,5 m
  Högst två lägenheter per tomt
  Kvarteret får inte indelas i fler tomter än kartan i detaljplanen visar
  Minsta tomtstorlek är 1300 kvm
  ANSLUTNINGAR
  V/A och el - anslutningsavgifter för en boenhet ingår i priset. Avgifter för boenhet 2 betalas av köparen enligt gällande taxa i Härjedalens Kommun.
  Förberett för fiberkabel med rör i backen.

  Tomterna kommer att ingå i samfällighet för väg och renhållning.
Ekonomi
 • Typkod
  210 Småhusenhet, tomtmark
 • Upplåtelseform
  Tomt
Området
 • Vemdalen ligger vackert mitt i härliga Härjedalen. I Vemdalens by, tillsammans med grannbyn Vemhån, bor det ca 1000 personer och under senare tid har allt fler visat intresse av att flytta hit. Vemdalen har mycket att erbjuda både vinter- och sommartid.

  Här finns en stor och mycket välsorterad frilufts- och fiskebutik som gjort sig känd genom sitt kunnande inom fiske, sitt utbud av varor och inte minst för sina öppettider. De är även ombud för systembolaget så här kan du beställa och sedan hämta upp din beställning.

  I byn finns även en inredningsbutik, en Icabutik, ett café, restaurang, bowlinghall, sportshop med skiduthyrning, stenugnsbageri, frisör och en charmig biograf som fungerar som de gjorde förr; med en paus mitt i filmen, mm.

  Tillsammans med den service som finns på Vemdalsskalet finner du det mesta du kan önska dig i en avstressad, naturskön och hemtrevlig omgivning.

  Destination Vemdalen innefattar resmålen Vemdalsskalet, Björnrike och Klövsjö/Storhogna. Varje skidområde har sin egen unika profil. Här åker du på riktiga fjäll med rejäla fallhöjder. Vemdalen är snösäkert - första liften öppnar redan i november och säsongen sträcker sig ända fram till april. Totalt 58 nedfarter och 35 liftar på ett och samma skipass.
  I Vemdalen finns 50 km preparerade längdspår både för klassisk åkning och skate och 18 mil rösade leder på fjällen som passerar mysiga fikastopp.

  Sommartid erbjuds fjällvandring, cykling, kanot, ridning, jakt, varierat fiske och skogen som bjuder på svamp och bär. Närhet till Sonfjällets nationalpark. För den som tycker om golf, finns det möjlighet att välja mellan Hede och en kuperad och utmanande och naturskön 18-hålsbana i Klövsjö.

  Mer info om vad som händer i Vemdalen - alla årstider, besök vemdalen.se

  Välkommen till Vemdalen!
Sponsrade länkar
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Dokument & Länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration
Följ oss i sociala medier