Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Vemdalen
Vemdalsberget
Pris: 495 000 kr
Anmäl bud
Upplåtelseform: Tomt
Fastigh.bet: Del av Vemdalens Kyrkby 48:9 och 48:2

Vemdalen / Vemdalsberget

Chans att köpa byggfärdig tomt på vackra Vemdalssberget

Chans att köpa byggfärdig tomt på vackra Vemdalssberget! Tomterna på Vemdalsberget ligger naturskönt med fantastisk utsikt över Vemdalen och fjällen. De är stora och har även stora byggrätter som tillåter en varierad bebyggelse. Skoterleden går rakt genom området och längdspåret gränsar till tomterna. Utförsåkningen ligger endast 10-15 minuters bilväg härifrån och restauranger, matbutik, bio och butiker finns på 2 min bilavstånd, eller 10-15 min promenadavstånd. Läget passar utmärkt för såväl fritidsboende som för bofast bebyggelse. På tomt 14 står ett gammalt, fint timmerhus och priset på tomten skiljer sig därför från de andra. Pris tomt 14: 695 000 kr

Tomt 11
Tomt 11
Tomt 1
Tomt 1
Placering i byn
Placering i byn
Tomtstorlekar
Tomtstorlekar
Tomt 2
Tomt 2
Tomt 3
Tomt 3
Tomt 4
Tomt 4
Tomt 5
Tomt 5
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tomt 6
Tomt 6
Tomt 7
Tomt 7
Tomt 8
Tomt 8
Tomt 9
Tomt 9
Tomt 10
Tomt 10
Tomt 12
Tomt 12
Tomt 13
Tomt 13
Tomt 14 med ett fint, gammalt timmerhus
Tomt 14 med ett fint, gammalt timmerhus
Tomt 14
Tomt 14
Tomt 14
Tomt 14
Tomt 14
Tomt 14
Tomt 14
Tomt 14
Tomt 14
Tomt 14
Tomt 14
Tomt 14
Skoterled som går genom området
Skoterled som går genom området
Tomterna ligger på höjden ovanför ladutaken
Tomterna ligger på höjden ovanför ladutaken
Placering i byn
Placering i byn
Fakta om tomtmarken
Beskrivning
Byggnadssätt
  • Allmän information
    BYGGRÄTT Bostäder, största byggnadsarea är 180 kvm Utöver detta får tomten bebyggas med högst 60 kvm uthus/garage Högst två våningar- högsta byggnadshöjd 7,5m, högsta nockhöjd 9,5m Högst två lägenheter per tomt Kvarteret får inte indelas i fler tomter än kartan i detaljplanen visar Minsta tomtstorlek är 1300 kvm ANSLUTNINGAR För etapp 1, dvs tomt 1-7 samt 16 och 17 gäller att V/A och el kommer att dras fram till tomtgräns och beräknas vara färdigt sommaren 2015. Anslutningsavgifter för en boenhet ingår i priset gällande vatten, avlopp och el. Avgifter för boenhet 2 betalas av köparen enligt gällande taxa i Härjedalens Kommun. Förberett för fiberkabel med rör i backen. För etapp 2, dvs resterande tomter, gäller att alla anslutningar görs vid affär, dock tidigast sommaren 2015. På tomt 14 står ett gammalt, fint timmerhus och priset skiljer sig därför från de andra. Pris tomt 14: 695 000 kr
Övrigt
  • BYGGRÄTT Bostäder, största byggnadsarea är 180 kvm Utöver detta får tomten bebyggas med högst 60 kvm uthus/garage Högst två våningar- högsta byggnadshöjd 7,5m, högsta nockhöjd 9,5m Högst två lägenheter per tomt Kvarteret får inte indelas i fler tomter än kartan i detaljplanen visar Minsta tomtstorlek är 1300 kvm ANSLUTNINGAR V/A och el - anslutningsavgifter för en boenhet ingår i priset. Avgifter för boenhet 2 betalas av köparen enligt gällande taxa i Härjedalens Kommun. Förberett för fiberkabel med rör i backen.
Ekonomi
  • Upplåtelseform
    Tomt
Området
  • Vemdalen ligger vackert mitt i härliga Härjedalen. I Vemdalens by, tillsammans med grannbyn Vemhån, bor det ca 1000 personer och under senare tid har allt fler visat intresse av att flytta hit. Vemdalen har mycket att erbjuda både vinter- och sommartid. Här finns en stor och mycket välsorterad frilufts- och fiskebutik som gjort sig känd genom sitt kunnande inom fiske, sitt utbud av varor och inte minst för sina öppettider. De är även ombud för systembolaget så här kan du beställa och sedan hämta upp din beställning. I byn finns även en inredningsbutik, en Icabutik, ett café, restaurang, bowlinghall, sportshop med skiduthyrning, stenugnsbageri, frisör och en charmig biograf som fungerar som de gjorde förr; med en paus mitt i filmen, mm. Tillsammans med den service som finns på Vemdalsskalet finner du det mesta du kan önska dig i en avstressad, naturskön och hemtrevlig omgivning. Destination Vemdalen innefattar resmålen Vemdalsskalet, Björnrike och Klövsjö/Storhogna. Varje skidområde har sin egen unika profil. Här åker du på riktiga fjäll med rejäla fallhöjder. Vemdalen är snösäkert - första liften öppnar redan i november och säsongen sträcker sig ända fram till april. Totalt 58 nedfarter och 35 liftar på ett och samma skipass. I Vemdalen finns 50 km preparerade längdspår både för klassisk åkning och skate och 18 mil rösade leder på fjällen som passerar mysiga fikastopp. Sommartid erbjuds fjällvandring, cykling, kanot, ridning, jakt, varierat fiske och skogen som bjuder på svamp och bär. Närhet till Sonfjällets nationalpark. För den som tycker om golf, finns det möjlighet att välja mellan Hede och en kuperad och utmanande och naturskön 18-hålsbana i Klövsjö. Mer info om vad som händer i Vemdalen - alla årstider, besök vemdalen.se Välkommen till Vemdalen!
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten