Sök Meny
Såld

HÄRJEDALEN / Vemdalen / Lostigen 15D, E110

Lägenhet med lite extra

Nu ska inspirationslägenheten i Björnbyn på Lostigen säljas! Här har man valt att lägga ned lite extra krut på lös inredning som nu ingår i försäljningen. Här har man både bytt ut en del möbler och lampor samt köpt till mattor, väggprydnader och annan inredning som förhöjer mysfaktorn och känslan i lägenheten. 8 lägenheter är sålda i föreningen som består av 20 bostadsrätter. Det här är den enda som fixats till. Många har frågat om denna varit till salu tidigare, vilket inte varit fallet. Nu är den det så ta chansen!

Sponsrade länkar
HÄRJEDALEN / Vemdalen
Lostigen 15D, E110
Slutpris: 1 465 000 kr
Boarea: 60 kvm
Avgift: 2 428 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-08-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Jämtland / Vemdalen