Vemdalsskalet Nystigen 1C

Vemdalsskalet Nystigen 1C

Slutpris

4 500 000 kr


Vemdalsskalet— Vemdalen— Härjedalen

Vemdalsskalet Nystigen 1C


Slutpris
4 500 000 kr

Vemdalsskalet— Vemdalen— Härjedalen

Fantastisk möjlighet på Skalsterrassen!

Är du en av dem som söker fritidshus på Skalsterrassen så har du ett gyllene tillfälle nu. En stor fastighet med två kompletta stugor och ett förråd. Här kan du bo i den ena och hyra ut den andra. Läget längst ned på Terrassen gör det lätt att promenera till Skalets Torg med matbutik, restauranger och butiker. Hildings backe ligger bara runt knuten och tar dig Hovde Express. Gillar du längdåkning så tar du dig lätt till spårcentralen och Vemdalens långa, fina och delvis belysta spår.

Huvudstugan är större och rymmer två sovrum, stort allrum med kamin och ett badrum. I allrummet sitter du på kvällen, lite varm i ansiktet av värmen från kaminen och hela dagen utomhus, njuter av utsikten över skidbackarna och planerar morgondagens äventyr. Ytterligare ett rum finns i anslutning till hallen och används idag som klädkammare men kan lätt göras om till ännu ett sovrum om man har behov av det. På övre plan finns också en liten klädkammare/förråd. Hus nummer två är lite mindre och har ett sovrum, sovloft, allrum och badrum. Båda husen har bra källare för förvaring av pulkor, grillar och annat man kan behöva.

Huset är besiktigad, hör av dig till oss för protokollet. Titta in i drönarvyn för att se en VR-visning av båda husen. Boka sedan en visning på oss på plats!


Boarea/biarea
38/36 kvm
Driftkostnad
55 604 kr/år
Tomtarea
948 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-09-14

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på Vemdalsskalet Nystigen såldes av oss 2020-09-14. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Vemdalsskalet Nystigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.