Susannes väg 39A

Susannes väg 39A

Slutpris

4 100 000 kr


Vemdalsskalet/ Ströms område— Vemdalen— Härjedalen

Susannes väg 39A


Slutpris
4 100 000 kr

Vemdalsskalet/ Ströms område— Vemdalen— Härjedalen

Fjällkänsla på Vemdalsskalet med braskamin, bastu och närhet till både längd- och alpin åkning!

Äntligen finns nu möjlighet att förvärva ditt nya fjällboende i BRF Fjällstugan 1. Denna mysiga bostadsrätt om 80 kvm i en stuga av gediget timmer med charmig fjällkänsla belägen i populära Strömsfjällsdalen!

Perfekt läge med endast 150 meter till förbindelsespåret mellan Vemdalsskalet-Björnrike. Här kan du knäppa på dig skidorna på altanen för att sedan glida ner till backen mellan mysiga hus och snöklädda granar eller fortsätta ut på fjället för en härlig tur med längdskidor. Via pisten "Lätta blåbär" från Hovdetoppen tar du dig sedan enkelt hem efter en dag i backen!

Bostaden erbjuder tre sovrum i bra storlek med minst 9 sovplatser, kök och allrum i öppen planlösning och helkaklat badrum med bastu, samt ytterligare en praktisk gästtoalett med extra förvaringsutrymme. De sociala ytorna har en härlig takhöjd inramat i vackra timmerväggar där braskaminen ger extra mysfaktor.

Under en vistelse med vänner eller familj kan ni erbjuda bastu efter en dag i backen, kanske föredrar någon att stanna kvar i stugan och läsa en bok i värmen framför braskaminen, eller så kanske någon vill grilla eller njuta av solen på altanen med utsikt över Vargen och andas krispig och ljuv fjälluft.

Här bor du med närhet till utförsåkning, längdspår, skoterled och drygt 10 minuters promenad till Skalets torg och dess utbud av café och restauranger, livsmedelsaffär och butiker. Vill du njuta av god mat och kalfjällsupplevelse kan du nå Varggransstugan inom 3 km med längdskidor, skoter eller promenad, på sommaren även med bil ända upp till toppen.

Gillar ni vandring på sommarhalvåret finns det många vackra och familjevänliga leder att uppleva runt knuten och säkert får ni besök av nyfikna renar som passerar lugnt förbi utanför fönstret. Varför inte njuta av nyplockade blåbär från stugans baksida på morgonfilen och nybryggt kaffe i den ljuva morgonsolen som skiner över altanen?

Välkomna hit och börja ert friluftsliv i detta fjällparadis!

Bostaden har avtal med Skistar och överlåts möblerad.

Detta är en kommande försäljning, välkommen att kontakta Mäklarhuset för andra frågor!


Boarea
80 kvm
Avgift
1 870 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1-2 (Hiss finns ej)
Såld
2022-02-09

Mäklarhuset Vemdalen

Denna lägenhet på Susannes väg såldes av oss 2022-02-09. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Susannes väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.