Floda 109

Floda 109

Slutpris

1 450 000 kr


Vemdalen by— Vemdalen— Härjedalen

Floda 109


Slutpris
1 450 000 kr

Vemdalen by— Vemdalen— Härjedalen

Välskött stuga i utkanten av Vemdalen By!

Precis i utkanten av Vemdalen By finner vi denna välskötta stuga. Omgärdad av vacker natur och på en rogivande plats. Med den perfekta utgångspunkten till en fantastisk fjällvistelse.

Cirka 45 kvm känns rymligt och stort. Här samsas kök och rymlig matplats för hela familjen för spelkvällar eller härlig matlagning tillsammans. I öppen planlösning ryms även ett vardagsrum som idag inrett med en stor soffa för härligt hänga efter utedagen. En entré med förvaring för skid- eller skoterkläderna. Direkt till höger om entrén ryms två stycken sovrum med plats för fyra personer. Här finns även badrum med dusch. På tomten finns en rymlig gäststuga med plats för fler sängplatser och dessutom en matplats. Fastigheten erbjuder även ett fristående garage med plats för skotrar och ett mindre fristående förråd.

Fastigheten är belägen 10 minuters bilresa från de stora skidområdena Björnrike och Vemdalsskalet. Fina promenadspråk samt skoterled finns i närheten.

Besiktning är gjord, kontakta mäklaren för protokoll. Varmt välkommen med er anmälan till visning!


Boarea
45 kvm
Driftkostnad
18 317 kr/år
Tomtarea
1 555 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-03-30

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.