Björnrike Bergstigen 15

Björnrike Bergstigen 15

Slutpris

4 300 000 kr


Björnrike— Vemdalen— Härjedalen

Björnrike Bergstigen 15


Slutpris
4 300 000 kr

Björnrike— Vemdalen— Härjedalen

En sällsynt möjlighet!

Nu har du chansen att bli ägare till en av 10 bostadsrätter på Bergstigen i Björnrike. Den här föreningen bildades 2008 och bostadsrätterna är också byggda då. Bostadsrätten är ett eget hus och ligger med en hisnande utsikt över Sonfjället och höjderna. I den här föreningen är omsättningen på lägenheter mycket låg och en sällsynt möjlighet har nu öppnat sig för dig. Lägenheten ligger högt upp på Björnterrassen, mellan två skidbackar. Den ena tar dig ned till Idet och den andra till Björnvallen där barnområdet ligger och skidskolan håller till. Du sladdar in och ut lätt som en plätt! Det är även gångavstånd till restaurangerna Bräjks och Björnrikegården, perfekt om man inte orkar laga mat efter en lång skiddag.

Det här boendet är renoverat mellan 2015 och 2019 och har en väldigt uppdaterad lodgekänsla. Här ryms tre sovrum, härligt allrum/kök med den fantastiska utsikten rakt in i rummet, badrum med dusch och bastu, ytterligare ett badrum med wc och dusch, ett teknikrum som också fungerar som lite förråd samt ett privat, låsbart förråd. I den möblerbara hallen på loftet har man ytterligare två sängar så idag har lägenheten åtta bäddar. Vi tycker verkligen du ska ta dig en titt på den och har man väl tagit sig in vill man inte lämna soffan, det härliga allrummet och den svindlande utsikten! Titta in i vår drönarvy med VR-visning som ett första steg, sedan kan du boka en coronasäker visning med oss på plats. Säljs med inventarier. Lägenheten ligger för uthyrning med Skistar säsongen 20/21 och en köpare förbinder sig till avtalet säsongen ut. Intäkter tillfaller köparen från tillträdesdagen.


Boarea/biarea
90/6 kvm
Avgift
2 500 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-12-14

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på Björnrike Bergstigen såldes av oss 2020-12-14. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Björnrike Bergstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.