Björnrike Björksoppstigen 10 D / Björnrike / Vemdalen / Härjedalen

Sällsynt tillfälle!

Slutpris
3 125 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
3 100 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-10-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Björnrike Björksoppstigen såldes av oss 2018-10-22. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Björnrike Björksoppstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björnrike är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

De här omåttligt populära lägenheterna i Björnrike kommer nästan ALDRIG ut till salu på öppen marknad och här har vi nu förmånen att få presentera en med kanonläge i huset närmast backen. En lägenhet på mellanplan med helt ogenerad utsikt över skidbacken hela vägen ned till Björnvallen och över Sonfjället. För dig som inte känner till dem sedan tidigare finns här två badrum med dusch, det ena även med bastu, och 4 sovrum med totalt 8 bäddar. Föreningen har byggt gapskjul med grillplats bredvid backen där lunchen lätt kan serveras till hungriga barn som susar in och äter med skidorna på. Omsättningen är inte stor på dessa lägenheter så det här kan vara en verkligt sällsynt möjlighet för dig som tycker om Björnrike!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration