Björnrike Björnvägen 90

Björnrike Björnvägen 90

Slutpris

2 250 000 kr


Björnrike— Vemdalen— Härjedalen

Björnrike Björnvägen 90


Slutpris
2 250 000 kr

Björnrike— Vemdalen— Härjedalen

En av Björnrikes första stugor

Välkomna till en av de första stugorna i Björnrike. Edvin Kvarneland, mannen som startade exploateringen och turistverksamheten på Björnrike på 60-talet, flyttade stommen från Delsbo och hit där den står idag i slutet av 60-talet. Av den blev det en stuga som fungerar än idag och som glatt många under årens lopp. Nu ska den säljas och en ny ägare som uppskattar en klassisk furustuga med modern funktion och en historia från Björnrikes vagga sökes. Stugan är i det hela intakt från byggnationen men har fått ett uppdaterat kök och badrum. Här finns två sovrum och ett sovloft. En veranda i soligt läge löper längs ena långsidan, ett fristående förråd finns på tomten och fastigheten har en inbjudande entré. Det hela inramas av en gärdsgård som ger stugan en trevlig gårdsbild.

Från stugan är det endast ett längre stenkast till ICA, skidbacken och fjällvärldens snyggaste gym. Kontakta oss och boka din visning och redan nu kan du gå in och titta närmare på vår VR-visning och vårt bildmaterial!


Boarea/biarea
59/9 kvm
Driftkostnad
29 000 kr/år
Tomtarea
1 485 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-09-13

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på Björnrike Björnvägen såldes av oss 2019-09-13. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Björnrike Björnvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.