Björnrike Björnvallsvägen 29

Björnrike Björnvallsvägen 29

Slutpris

2 500 000 kr


Björnrike— Vemdalen— Härjedalen

Björnrike Björnvallsvägen 29


Slutpris
2 500 000 kr

Björnrike— Vemdalen— Härjedalen

Äntligen!

Mellan backarna Nallesvängen och Riket i Björnrike ruvar den här juvelen. En obebyggd tomt som väntar på att någon ska sätta spaden i marken och bygga sitt drömboende. Den rejäla byggrätten på 200 kvm byggyta i två plan ger dig stort svängrum när du planerar. På din nya veranda kommer du att sitta med solen i ansiktet och Sonfjället som fond. Det är bara något stavtag till Nallesvängen som leder ned till barnområdet och några stavtag till så är du i Riket som ligger på andra sidan tomten. Härifrån har man gångavstånd till Björnrike Torg som nu växer fram strax nedanför. Det här läget är nästan för bra för att vara sant om det är så att Björnrike har ditt hjärta!


Tomtarea
1 620 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
HÄRJEDALEN VEMDALENS KYRKBY 43:532
Såld
2020-01-10

Mäklarhuset Sundsvall

Denna tomt på Björnrike Björnvallsvägen såldes av oss 2020-01-10. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Björnrike Björnvallsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.