Björnrike Edvin Kvarnelands väg 10 / Björnrike / Vemdalen / Härjedalen

Fint hus i Björnrike!

Slutpris
3 580 000 kr
Boarea/biarea
199/15 kvm
Driftkostnad
52 186 kr/år
Tomtarea
1 481 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2018-02-01
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Björnrike Edvin Kvarnelands Väg såldes av oss 2018-02-01. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Björnrike Edvin Kvarnelands Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björnrike är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med fint läge bredvid skidleden ligger detta stora fritidshus i Björnrike! Huset bjuder på flera möjligheter då det både går att dela upp i två lägenheter där man kanske vill hyra ut den ena, eller så använder man det som ett enda stort hus och håller öppet mellan våningsplanen. Huset är byggt 2004 i tre plan och inrymmer totalt fem rymliga sovrum, två allrum/kök, tre badrum, varav två med bastu och ett wc-rum. Uppvärmning sker med bergvärme och har vattenburen golvvärme med undantag från sovrummet på översta våningen.
Stor balkong med härlig utsikt över Sonfjället. Huset hyrs idag ut via Bokavemdalen. Inventarierna ingår i köpet förutom några få saker.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration