Björnrike Terrassvägen 21A

Björnrike Terrassvägen 21A

Slutpris

4 700 000 kr


Björnrike— Vemdalen— Härjedalen— Nyproduktion

Björnrike Terrassvägen 21A


Slutpris
4 700 000 kr

Björnrike— Vemdalen— Härjedalen— Nyproduktion

Nybyggda hus i bostadsrättsform

Nu finns möjlighet att bli ägare till tre exklusiva hus högt upp i Björnrike med backen som närmsta granne. Arkitekt Marcus Abrahamsson (tidigare Nyréns och Sandellsandberg) har här skapat tre moderna fjällboenden som ändock smälter in i den omgivande naturen.

Husen byggs hantverksmässigt i lösvirke från grunden och du har panoramautsikt mot Sonfjället genom de stora fönstren. Ifrån köket/allrummet når du balkongen där du kan njuta av både Sonfjället och solnedgången. Fem möjliga sovrum och väl tilltagen relaxavdelning med bastu gör att flera familjer kan njuta av detta livsstilsboende.

Har du skidåkning som ditt största intresse är detta boende perfekt för dig, för här finns skidbackarna runt hörnet av husen. Bräjks matbar ligger några meter upp i backen och kommer antagligen bli din kvarterskrog där du kan slå dig ned till förmiddagsfikat, lunchen, afterski eller middagen. I Björnrike finns även fina längdspår, butiker och restauranger, ta en titt på vår drönarvy för att se hur nära du har allting. Håller du Björnrike kärt och letar fritidsboende här, så kan det nästan inte bli bättre än såhär!

Bostadsrättsföreningen består av tre hus, två rymliga på 130 kvm och ett mindre hus på ca. 50 kvm. Tillträde kommer att ske hösten 2020. Ta gärna kontakt med oss för mer information!


Boarea
130 kvm
Avgift
3 249 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-02-27

Mäklarhuset Vemdalen

Denna lägenhet på Björnrike Terrassvägen såldes av oss 2020-02-27. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Björnrike Terrassvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.