Björnrike Terrassvägen 21 C

Björnrike Terrassvägen 21 C

Slutpris

1 950 000 kr


Björnrike— Vemdalen— Härjedalen

Björnrike Terrassvägen 21 C


Slutpris
1 950 000 kr

Björnrike— Vemdalen— Härjedalen

Fjällhus i obelånad förening – fem meter från skidbacken!

Nu kan du bli ägare till en bostadsrätt i ett friliggande hus på 47 kvm i BRF Terrassvägen i Björnrike i direkt anslutning till skidbacken med utsikt över Sonfjället . Alla tre husen i föreningen är ritade av Arkitekt Marcus Abrahamsson (tidigare Nyréns och Sandellsandberg) och här har han skapat moderna fjällboenden som ändock smälter in i den omgivande naturen. Huset har byggts hantverksmässigt i lösvirke från grunden och detta hus har ett sovrum, ett badrum med bastu, kök och allrum fördelat på två plan. Det här är ett boende för det kräsna paret som uppskattar hög standard och önskar ett lätthanterligt boende. Juridisk person accepteras i föreningen.

Har du skidåkning som ditt största intresse är detta boende perfekt för dig, för här finns skidbackarna runt hörnet av husen. Bräjks matbar ligger några meter upp i backen och kommer antagligen bli din kvarterskrog där du kan slå dig ned till förmiddagsfikat, lunchen, afterski eller middagen. I Björnrike finns även fina längdspår, butiker och restauranger, ta en titt på vår drönarvy för att se hur nära du har allting. Håller du Björnrike kärt och letar fritidsboende här, så kan det nästan inte bli bättre än såhär!

Obelånad förening. Ta gärna kontakt med oss för mer information!


Boarea
48 kvm
Avgift
1 204 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2021-03-25

Mäklarhuset Vemdalen

Denna lägenhet på Björnrike Terrassvägen såldes av oss 2021-03-25. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Björnrike Terrassvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.